top of page

Tafelgesprekken op landgoed Renova

In 2024 bestaat de School van het Gouden Rozenkruis 100 jaar. En dat vieren we!


Op zaterdag 24 augustus starten de festiviteiten op de plek waar in 1924 alles begon: aan de Bakenessergracht 11 in Haarlem. Onder de titel ‘Ken het licht en sluit er vriendschap mee’ kunt u nader kennis maken met het Gouden Rozenkruis. U vindt de vertrouwde gezichten van Stichting Rozenkruis die dag op de benedenverdieping, naast de Pentagramboekwinkel. Voor meer informatie en aanmelden: www.rozenkruis.nl/100 jaar rozenkruis.


Op zaterdag 30 november, van 12.00 tot ca. 15.30 uur, klinkt het eeuwfeest mee in een bijzonder programma van Stichting Rozenkruis. Dan vieren we graag samen met u het vreugdevolle gegeven dat wij elkaar in alle vrijheid en rust kunnen ontmoeten in onze zoektocht naar spirituele verdieping. Ditmaal geen symposion, maar rijke tafelgesprekken geïnspireerd door korte, persoonlijke verhalen verteld door mensen met verschillende spirituele achtergronden. Het geheel wordt omlijst met muziek, dans en natuurlijk smakelijk eten. Wie wil, kan deze dag tevens een bezoek brengen aan de Renova-tempel die in de School van het Gouden Rozenkruis een centrale rol speelt.

U kunt zich hieronder nu al voor deze bijeenkomst op landgoed Renova aanmelden.

Nadere informatie over het programma volgt later.Comments


Stichting Rozenkruis is een platform voor gnostiek hermetisch denken, een online en offline platform voor het schone, het goede en het ware, dat zich in en door mensen kan ontplooien. De Stichting organiseert jaarlijkse enkele symposia en lezingen.

CONTACT

Bakenessergracht 11

2011 JS Haarlem

 

T  +31 23 518 61 87

E  Stuur een e-mail

PRAKTISCH

 

Terms & Conditions

Privacy Policy

Cookies

ANBI

Vriend worden

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2023 Stichting Rozenkruis

bottom of page